***

«“Kiss FM” ловить тільки в Дніпропетровську»

У 216-й після коньяку на халяву
Сутки на треті, коли тебе порубало
Можливо, ти печальними і п’яними очима
Шукав мене на вулицях Дніпропетровська.
Можливо, згадував мій образ п’яним серцем.
Можливо, не забув мою брехливу усмішку,
Яка тільки тобі світила правдою,
А усім іншим здавалась просто маскою.
Можливо, це життя після опівночі
Вже не здавалося таким байдужим,
І дощ, що ніби був в Дніпропетровську,
Ти так і не впустив в набитий спиртом мозок.
Ти не впустив мене, ти провтикав мене,
І я на плечі падала комусь чужому,
Та не сумуй – усе, як я, мине
І пролунає у тобі останнім громом.
Тож коли схопишся за край моєї блискавки,
Я вже пройду, як сон в осінній ранок,
Котрий до тебе так і не дійшов,
Бо ти був просто треті сутки п’яний.
І дощ тобі, напевно, не потрібен,
Як я, як сон, як вища математика,
І вихідні, і ввечері на пиво,
А вранці знову у свою галактику.
І знову за вікном шумітимуть перони,
І “Kiss FM” ловитиме не твоїй станції,
Де я не буду НАВІТЬ перехожим,
Де я помру в потоках інформації,
Бо “Kiss FM” ловить тільки в Дніпропетровську,
В чужому місті, у чужих районах,
Де скоро опаде останнє листя,
Де Я залишусь ПРОСТО перехожим…


Рецензии