***

«БАЛАДА ПРО МОРЕ»

Посвящено Мишке,
который хоть и не слушает рэп,
 но имеет в своем сердце целый мир…

Ти – море в моїй душі, широке й бездонне,
Встелене галькою і піском.
Я гарячково намагаюсь догребти до берега,
Щоб не було цього болю в області серця,
В районі душі,
На вулиці, що зветься «Мішка»,
В квартирі, що носить назву «твоя любов».
Квартира – море, життя – океан,
А ТИ – хвиля в моїй підсвідомості,
Радіохвиля «Люблю тебе FM»,
Черговий спазм моєї самотності.
Я гарячково намагаюсь догребти до гальки,
До гальки власного болю,
Вбиваючись піском, що вислизає з-під ніг –
Твоєю любов’ю,
 Десь між дружбою і черговим прибоєм.
Хапаюсь за гальку, за власний біль,
Але він мене не тримає.
І не шкода витрачених зусиль –
Лиш би все зосталось позаду.
«Через місяць» - шепоче Dj Грицько,
Що керує замовленням на радіостанції.
Через місяць я востаннє відчую пісок
І доповзу до берега чийогось кохання.
А ти викинеш на гальку моє скривавлене тіло
І покинеш, залишишся черговим шлейфом диму,
Віртуально недосяжним шлейфом білої «Ватри»…
Через місяць, який наступить вже завтра…


Рецензии