Iкар

Не те, щоб я не хотів летіти з тобою на рівні…
Просто я втратив голову  злетівши в блакить.
Мені було добре,але здається я захопився.
В голові запаморочилось на мить.

Я обпік свої крила, торкнувшись сонця,
Змочив їх пір’я у морі впавши із хмар.
Я той самий Ікар.


Пробач, мила,
З мене поганий байкар.


Рецензии