Торба

З торбою зайду до Тебе. В гості?
З торбою за плечима присяду скраєчку
При Твоїй трапезі - вслухаюсь.

З ношею тяжкою неначе  хрест мармуровий
підійду до Тебе, до Господаря

Поділюся з Тобою в Сопричастії
Змістом духовним: Ти мені силу
Я ж Тобі – гріхи мої тяжкі.


Рецензии