Вiтання шлю в Долину iз столицi
Як поживають парубки там й молодиці?
Що нового відбулося в районі,
Чи не воюють, як на полігоні?
Чи Вас торкнулася крилом своїм весна?
Чи радість й звістку ,і новини принесла?
Чи медикам і вчителям теж премію дадуть?
Чи може те ,що мають-заберуть?
Хай влада й в Вас подбає ,як і тут.
Хай як і нам,Вам премію дадуть.
Хай за престижність платять кожен раз.
Хай тішать Ва надбавками щораз.
Щоб хоч колготи і духи могли собі купить,
Не існувати могли,а й трохи краще жить.
Бо я як в крісло сяду керувать,
То Вашу владу буду теж клювати.
Я нагадаю їм про все й про всіх,
І відговори не поможуть,а ні сміх.
Я нагадаю їм по все , крізь що пройшла
Й себе в цьому житті давно знайшла.
19.04.2011
Свидетельство о публикации №112071806099