Твiй 8-й клас далеко не зразковий
Там діти простих вихідців з села.
Та класний керівник Ти в цих дітей чудовий
Й прибрати їх до рук зуміла і змогла.
Там є такі, що іншими не стануть,
Бо вдома їх культури не навчать.
А є такі, що діставали й ще не раз дістануть
І вдома про це , звісно ,про мовчать.
Хтось поведінку зрозуміє свою одразу
І змінюватись стане хоч чуть-чуть.
Але від інших Ти почуєш ще й образу
Й батьки їм наганяя не дадуть.
Мій Ростик теж не Ангел серед інших…
Він язикатий, але щирий у душі.
Він може щось сказати …так….між іншим…..
А речі видає…в тому числ й смішні.
Ві н може з апросто урок якийсь зірвати
І за собою кла с він поведе.
Та знає, що про все я буду знати
І жоден вибрик так безслідно не пройде.
Тому пробач мене за мого розбишаку,
Приймай його таким, яким він є.
Бо поведінку кожен раз показує всіляку
І знаю точно, що й тебе він дістає.
18.04 2012
Свидетельство о публикации №112071806082