Хай Божа ласка зiйде з небес
У цю прекрасну днину березневу,
А Ангел-Охоронець теж
Хай здійснить мрію Твою кришталеву.
Кохай дружину Ти свою-
Вона у Тебе діамант,
Люби ти донечок своїх,
Бо лиш вони Тобі ґарант.
Свидетельство о публикации №112071806069