Я не знаю чом так сталось

Я  не знаю чом так сталось,
Що думки Твої змінились,
А від слів Твоїх,звичайно,
Моє серце лиш розбилось.

Воно чуйне вже до всього,
Що би  Ти тут не казав,
А зумів  Ти так зробити,
Що мене в себе закохав.

Так!Тебе я покохала
Ще чотири роки тому
Та й про це я зрозуміла,
Коли  Ти прийшов додому.

Ти був першим,хто до хати
Відкрив двері  і не стукав.
Та,мабуть,так поступив  Ти,
Бо лиш серце своє слухав.

Та чомусь воно сказало,
Як  Ти маєш поступити
І Ти сам собі перечиш,
Як тут правильно вчинити.

Серце й розум-несумісність.
Кажуть зовсім протилежне.
Розум серцю завжди вступить,
Щоб зробило те належно.

Серце,СОНЦЕ,не обдуриш
І нічого не накажеш.
Мудрий розум і чуйне серце
Ти докупи на зав’яжеш.

Тому слухайся  Ти серце
Де й як треба поступати.
Лиш воно Тобі підкаже
Кого маєш ти кохати.


Рецензии