Деньги. Украинский
Не можеш за собою доглядіти,
Не можеш бути, жити ти!
А грощі-не велике діло!
Так, ти скажеш: "Грощі-все!",
Що грощі - це твоє багатство!
А що в дущі твоїй скажи,
З грошима може щось зрівняться?
Ти не зумів зібрати те,
Що без грошей є сенсом в світі,
Не можеш ти без них ніде,
А інші можуть жити!
Коли настане судний час,
Прийде до тебе розуміння!
А поки бався друже мій,
Копи свої уміння!
Свидетельство о публикации №112071707801