Бишхъиб дия вава

Нуни баргира вава,
Хъярхъле хуги бигъулри,
Багъайкем иml хугина,
Бишхъес урух укlулри.

Бигъур бехьни аркьясра,
Баргибил вавалике,
Гаmесара дигяхъисра,
Вава  дия  мякьизе.

Бягъиб бехьни арякьунра,
Баргибил вавалике,
Вава барг хlабаргира,
Церхlили иml бишхъиле.

Гьей халкь иле бурая,
Нуни гъавгъа дяхъира,
Баргибил вава кудия,
Нуни халкьизе  ира.

Гьанна хlушам гъурдашунт,
Цаби эшхъуна хlукму,
Вава баргибил гъяйзе,
Бишхъая иml замайзе.


Рецензии