Ой у пол

Ой у полі, ой у полі – вітер настає…
Він всі квіти,ті яскраві - до нас принесе…
Ми візьмемо дивні квіти, сплетемо вінок…
І візьмемось всі за руки, підемо в садок…

Приспів:
Соловейко, соловейко - пісню заспівай…
Ти про ті дитячі роки, нам всім нагадай…
Хай та пісня, солов’їна лине по гаях…
Хай ту пісню гарну чують, друзі у містах

Пісню там ми заспіваємо, про красу Весну…
Та чудова пісня лине, по всьому - краю…
Швидкий вітер спів підхопить, в старому саду…
Соловейко підспіває, десь там у гаю….

Хай летить чудова пісня, по усій Землі…
І своїм яскравим світлом, наповнює сни…
І щоб пісня та відкрила, душу на Весні…
Ти любов до свого міста, тільки не згаси…

http://www.vlad-amelin.ru/pesni/554-oj-u-poli.html


Рецензии