Мамина любов

Ти віддала любов мені всю на віки…
І тебе не жаліли в житті всі роки…
Але серце твоє б’ється в такт із моїм…
І приносить тепло і любов у мій дім…

Мамо рідна моя, як люблю я тебе…
Хай та біль і той сум по життю обмине…
Ти живи і наповнюй світ дивним теплом…
Сад розквітне у мить за відкритим вікном…

То Весна привітає, тебе дорога…
І у мить сум відступить і згине дотла…
Хай веселка у серці твоїм розцвіте…
І хай старість, на віки тебе обмине

http://www.vlad-amelin.ru/stihi-o-lyubvi/557-mamina-lyubov.html


Рецензии