Морето

Приветствам те,море,
лазурно и безкрайно!
Как чувствам се добре
при теб,море омайно!

Измиваш без ръка
следите ми,в безкрая
ме водиш на игра -
къде,защо? - Не зная,

но следвам твоя ход -
талаз,зефир и пяна.
Море,море без брод,
от тебе съм пияна!


Рецензии