Богата
птица съм крилата.
Къпя се в зората,
пия от росата,
вплитам си в косата
елмаз от вълната.
Искам ли,ще слезна
в морска синя бездна.
Искам океана -
вятъра ще хвана.
Рожба на земята,
пяна от вълната -
аз съм тъй богата -
птица съм крилата!
Чувате ли,хора,
мой е, мой простора!
Свидетельство о публикации №112071706262