Зичу лише добра!

З Днем народження, сину,
З найчудовійшим днем!
Хай усе буде добре 
У життєві твоєм!

Чистим хай буде небо
І в спокОї земля,
Зеленіють для тебе
І квітчають поля!

Хай співають веселі
Солов'ї, говіркі,
А у твою оселю
Щастя лине завжди!

Хай здоров'я дарує, -
Добру долю, Господь.
Силу, віру, надію,
Розум, стійкість, любов!

Я бажаю везіння,
Миру, сонця, тепла...
З Днем народження, сину!
Зичу, лише, добра!


Рецензии