Топла вечер

Леко вълната догонва вълна,
звездната вечер ухае.
Топло ръката докосва ръка,
тайна сърцето гадае.

Тихо е.Даже морето мълчи.
Мига далече маяка.
Светят до мене две сини очи,
сещам ръката му в мрака.


Рецензии