Настроение

Аз тичам по мокрия пясък
към онзи далечен маяк,
опита от пяна и плясък,
танцувам по морския бряг.

На чайките вземам крилата
и литвам над водната шир,
окъпана в синевата
и лека като зефир.


Рецензии