Прогрессист украинская сатирическая миниатюра

З ПОЕТИЧНОГО ЗБІРНИКА СТАНІСЛАВА БУРЯЧЕНКА «ЗЕМНІ ДОЛОНІ»

Хіба ревуть воли,
як ясла повні?

Панас Мирний.

Схаменіться,
будьте люде,
бо лихо вам буде…

Т.Г.Шевченко.


РУБРИКА «ШРАПНЕЛЛЮ –
ПО МІШЕНЯХ»
(мікробайки та мініатюри з натури)
1970-98 р.р.

«ПРОГРЕСИСТ».

Він визнавав прогрес лише у тому,
коли зарплату більшу ніс додому.

                Укладач – донька автора Світлана Станіславівна Бєляєва


Рецензии