Маленька принцеса
Мріє про гарного принца із дитячих казок.
Полюбляєш солодощі, гарну техніку,розмовляти,
Нерідко виходиш із подругами на зв'язок.
Ти віриш в дракона, що боронить тебе від лиха.
Що татко-король замкнув тебе тут і колись
Хтось обов’язково по тебе прийде.
Тільки не думай навіть спускатися вниз.
Ці хлопці на сайтах знайомств тобі не цікаві.
Так,маленька принцеса однієї із веж?
Адже всі вже звикли саме так тебе називати?
Нажаль це лише твій логін в одній із соціальних мереж.
Свидетельство о публикации №112071607708