Не кажи менi нi...

Не кажи мені ні, я тебе покохала!
Краще мене втішай, обіймай і цілуй.
Не кажи мені ні, це для мене так мало,
Мені чисте кохання своє подаруй!

Той Господній дарунок візьму щирим серцем.
Душу свОю безмежну у нього вкладу.
Я зумію кохати надійно й відверто,
Де б не був, я, любов, за тобою піду!

Не кажи мені ні, я без тебе пропАду,
Засумую, зітлію, ізсохну, помру!
Не кажи мені ні, я тобі дуже рада ,
Моя, доле, як підеш - не пЕреживу!


Рецензии