Непорозум ння

(Співає чоловік)
Ти ж напевно, люба знала…
Я чекаю на причалі…
І кохаю, серденько твоє…
Я чекав, тебе до ночі…
Не зімкнув я свої очі…
Мабуть люба, зрадила мене…

(Співає жінка)
Милий мій коханий…
Підійди до хати…
І побач в віконце…
Серденько своє…
Я ж тебе чекала…
Й думки не гадала…
Що ти на причалі, зустрічав мене…

(Співає чоловік)
Мила моя люба…
Що я впав із дуба…
Як я міг не бачить…
Як ти з річки йшла…
Що ж тебе не бачив…
Що той човен привід…
І якою стежкою…
Ти в той дім пришла…

(Співає жінка)
Милий мій коханий…
Я не йшла до хати…
То машина раптом…
Мене привезла…
Ти мене не бачив…
Бо був на причалі…
Мабуть не почув як…
Я у дім зайшла

http://www.vlad-amelin.ru/pesni/562-neporozuminnya.html


Рецензии