З святом Ки ве

Київ – це – є місто, де цвітуть каштани…
Ці дерева стали, візою його…
І коли в парканах, знов цвітуть каштани…
Місто мов втопає в квітах від того…

Приспів:
Каштани, каштани ти мов квиток в майбутнє…
Каштани, каштани у місті знов цвітуть…
Каштани, каштани то дійство не забутнє…
Коли на День міста каштани розквітнуть…

Це місто Героїв – це місто квіт і Слави…
Це місто нам стало на віки дорогим…
Якщо ти раз бачив, як ті цвітуть каштани…
Ти серце залишиш у місті на завжди…

Кохаю мій Київ столицю – України…
Кохаю – це місто я навіть у вісні…
Кохаю ці дивні пахучі всі каштани…
Що місту емблему на завжди віддали…

Це місто ніколи не згасне у нас в серці…
Хай Янгол на віки у серці береже…
Хай квітне то місто під дивний шум каштанів…
Щоб ми своє щастя у Києві знайшли

http://www.vlad-amelin.ru/pesni/571-zi-svyatom-kiyeve.html


Рецензии