У нас доброволец, у них волонтёр...

Vladimir Soloviev;@VRSoloviev
Волонтер или доброволец?


У нас доброволец, у них волонтёр…
У них всё легально, у нас – как сапёр.
У них он в почёте, у нас нелегал.
У них уважаем, у нас маргинал…


Рецензии