Я чекав коли сонечко сяде
Та серпанок на небі зійде.
З нетерпінням чекав я,кохана,
Коли вечір на землю спаде.
Я чекав,щоб ми знову зустрілись,
Щоб прийшли під плакучу вербу,
Щоб ми сіли з тобою над ставом,
Щоб ми стали з тобою в саду.
Щоб змогли,як раніше обнятись,
І кохання слова,щоб казать,
Щоб ти знову додому просилась
І,щоб я не хотів відпускать.
Щоб ми знову удвох воркували,
Мов заплакані два голубки,
Щоб до ранку в обіймах стояли
Й,щоб робили ми це залюбки.
23.03.2010
Свидетельство о публикации №112071504392