Вiтаeмо, синку!

Ми вітаєм тебе, сину, з Днем народження!
Мама, Ксенія сестричка, вся твоя рідня.
Будь щасливим і здоровим, сильним і стійким.
Гарним, добрим, ніжним, чуйним, найлюбимішим!

Будь, як завжди, самим кращим, самим дорогим.
Мудрим, чесним та відважним, найбажанішим!
Будь веселим, інтересним, лідером завжди,
Найдорожчий в цілім світі, сину, любий мій!

                15липня 2012р.
               


Рецензии