Коли я знову любитиму?!

Коли, нарешті, буду я щаслива?
Коли зустріну доленьку свою -
Непринужденну, чистую, красиву...
Коли я знов скажу:" Тебе люблю?!"

Коли відчую свОє біля серця?
Коли я зможу знову обійнять,
Душі відкривши, настіж, щиро дверцю
І знову палко, без утоми, так кохать?!

                травень 2012р.


Рецензии