Трубы...

Сурми…

Відокремлені  зорі  й  сонце.  Так  не  схожі  -  Сварог  і  Дана.
Спить  насіннячко  в  суховіі і  потріскались  спраглі  губи.
Не  пірнають  у  річці  риби  -  ця  сторінка  вже  є  зібгана...
Чуєш  Янголів...  до  надії?..  чи  моєї  й  твоєї  згуби?

Геть змертвілою і  сухою,  розпорошеною  ріллею
розлетілись  зсірілим  світом  незахищені  світлі  мрії.
Почорніла  колись  розквітла  бездоганна  в  красі  лілея.
Чуєш  сурми?  Бо  я  ще  вірю,  що  є  надія...

Сварог  і  Дана  -  боги  вогню  і  води.


Рецензии