Ти до мене не ходи, рижий-конопатий
Ти до мене не ходи ,голубе крилатий.
Ти до мене не ходи,не топчи стежину,
А піди собі знайди іншую дівчину.
Ти до мене не ходи через перелази
Я ж до тебе більш не вийду,не вийду ні разу.
Ти до мене не ходи,не топчи травицю
І з криниченьки не пий холодну водицю.
Ти до мене не ходи,не марнуй ти часу,
Бо ж тебе я не люблю-кажу це одразу.
Ти до мене не ходи,не ходи щоночі,
Не виглядуй ти за мною свої карі очі.
Ти під хатою не стій,не стукай в віконце,
Бо так будеш ти стоять,коли зійде сонце.
Соловейком не співай,вороном не бийся,
Краще ти на зорі глянь і росою вмийся.
І дорогу ти забудь до моєї хати,
Бо мене щодня до тебе дуже сварить мати.
Бо мене за тебе сварять,не дають покою.
Та й нічого в нас не вийде хлопче із тобою.
31.08.2010
Свидетельство о публикации №112071404264