Це ж неспроста так пишуться в рш

Це ж неспроста так пишуться  вірші,
Це ж неспроста  душа про біль голосить.
Та все це біль і крик  зболілої  душі
Й  душа  спокою й  розуміння  просить.

То ж не шматуйте  душу ви мою
І не шматуйте на  шматки моє  серденько.
Вони зболілі та не чекають теж  жалю
І це все вже так  коїться  давненько.

Я  заспокоюю сама себе,
Сама  думки  жену  дурні  від  себе.
І  так  щодня  Бога по це  молю,
І  руки звожу  я  до неба.

Прошу для себе  небагато я :
Молю про щастя  й  добру долю.
Про це все всім  ніяк  не скажу я
Й  думки мої  щораз  рвуться  на волю.

І виливаються  рядками на  папір,
Який  все витримати може,
Який не каже  щось наперекір,
Не радить і  нічим не допоможе.

Саме  йому  я виливаю біль,
Саме  йому я  відкриваю душу,
Саме йому я  плачусь і  кричу...
Та я живу …і дальше  жити мушу.


                31.08.2010


Рецензии