Мо в рш -це крик душ мо

Мої  вірші-це крик душі моєї
Це біль,що гложе вже давно.
В них наболіле виливаю
Все те,що залягло на дно.

Душа болить і крається серденько,
Летять роки ,та не вщухає біль.
І враження складається давненько,
Що біди йдуть до мене звідусіль.

Беру перо і аркушик паперу
Й пишу все те,що йде з  душі.
Можливо хтось колись це прочитає
І зрозуміє крик зболілої душі.


                13.03.2010


Рецензии