Осiннiй день
І сонце виглядає з -поміж хмарок,
А листя на деревах з багрянцем
Й калина у намисті,мов ліхтарик.
Як вітерець лиш злегка повіва,
То листя на деревах стрепенеться.
Пожовкла вже давно в полях трава
Й зозуля з гаю вже не озоветься.
Не чути також співу солов"їв
І жайворонок в полі не літає,
А в синім небі ключик журавлів
І грак останній в вирій відлітає.
11.10.2010
Свидетельство о публикации №112071403991