Добро спасати мир завжди повинно
Сгоріло в пеклі чи розлилось наче дощ?
Покрилась пепелом заквітчана доріжка
І получили в долі назву "цар ірод".
Багатства дань покрилась злитком смутку
Вона пече , покрився злістю "гнилий плід"
Я не ганялась за примарами та блудом
Та бач ,це долю так, позначив мені рід.
Прокисла цвіллю сухість слів кусючих
Ця лайка- гімн, звучить повсюди всім
Мені огидні всі людські прокльони
І байдуже нехай гримить сьогодні грім.
Він впаде, рано пізно та спіткнеться
А може зовсім інший там кінець буде
Не славити і не корити а бач молитися,
Колись скаженних гнівом в церкву серце приведе.
Не я суддя, бо не палач та не богиня,
Я не свята, а грішна, як мабуть усі
Та не тягнула я на показ нетрі павутиння
А я сховала їх на сердці та в душі.
Не вам мене судити підлі аттихристи
Не дам напитися із жил гарячої крові
Все що вам хочеться ,то краще говорити
Та я в сто раз чистіша вас в душі.
Я не сміялась ні над ким , ніколи
Я не бажала смерті навіть ворогам
Я не судила долю ,хоч не кращу мала
Тож не дозволю шамкати паршивим псам.
Ви ті, хто матір свою кине в яму
А для блюзнірства зроните сльозу
Ви ті, у кого в горлі навіть кістка стане
Щоб дати милостиню старому жебраку.
Ви ті,хто продасть душу за багатство
В ногах "новоеліти" повзати буде.
Я та , що на таких як ви, мені начхати,
Якщо в них втрачене "людське" усе.
Добро спасати мир завжди повинно,
А злоба, з гуркітом пропасти у пітьму
Я бач не ангел, а всього лише людина
Бог кожному надав свою "судьбу"
Свидетельство о публикации №112071403792