Сегодня быть Дон Кихотом... Сатирическая украинска

Станіслав Буряченко

Сьогодні бути Дон Кіхотом -
собі лиш завдавать клопоту.
І все ж я вірю
в доброту й порядність,
хоч дехто в цьому
і вбачає мою слабість.

укладач - донька автора Світлана Станіславівна Бєляєва


Рецензии