Охрим-графоман Украинская сатирическая миниатюра

Станіслав Буряченко

ОХРІМ-ГРАФОМАН

Маститому поету і знавцю
Охрім послав
Віршів добрячу хуру.
Та краще було б
Хуру цю
Відразу здать
В макулатуру.

укладач - донька автора Світлана Станіславівна Бєляєва


Рецензии