Хвалилась гордо иголка... украинская сатирическая

Станіслав Буряченко

Хвалилась гордовито голка
(А на язик була, їй Богу, ловка):
Без мене вам нізащо
не пошити свитку.
...Та, бач, ні слова не промовила
про нитку.
.....................................
Отак і наші головаті мудреці
Із тихою поважністю в лиці
Себе лиш славословлять на весь світ
І напріч забувають про нарід.

1997 р.

укладач - донька автора Світлана Станіславівна Бєляєва


Рецензии