Метеола украинские стихи для детей

Станіслав Буряченко

МАТІОЛА

Розносить на весь світ
Розквітла матіола
Пахуче і п'янке,
Мов трунок, соло.
Не дав Господь їй вроди,
Тож тішиться ночами:
Сплітає запашні
Мовчазні телеграми.

УКЛАДАЧ - ДОНЬКА АВТОРА СВІТЛАНА СТАНІСЛАВІВНА БЄЛЯЄВА


Рецензии