Земляника украинские стихи для детей

Станіслав Буряченко

ПОЛУНИЦЯ

Серед листя соромливо
Заховалась полуниця:
В оченятах сміх
Грайливий,
Струнконога, світлолиця,
З ніжним на щоках
Рум'янцем,
Наче балерина в танці.


УКЛАДАЧ - ДОНЬКА АВТОРА СВІТЛАНА СТАНІСЛАВІВНА БЄЛЯЄВА


Рецензии