Ромашка на лугу украинские стихи для детей

Станіслав Буряченко

РОМАШКА В ЛУЗІ

В різнотрав'ї луговому
Загубилася ромашка
У благенькому, простому
Платті Попелюшки
З казки.
Та її лиш помічаю
Серед квітів навесні,
Пелюстки всі обриваю:
Чи кохає, а чи-ні?

УКЛАДАЧ - ДОНЬКА АВТОРА СВІТЛАНА СТАНІСЛАВІВНА БЄЛЯЄВА


Рецензии