Лесные колокольчики украинские стихи для детей

Станіслав Буряченко

ЛІСОВІ ДЗВІНОЧКИ

На узліссі серед трав
Рій дзвіночків ріс, зростав.
Голубі дзвіночки неба
Розмовляли поміж себе:
- Дзень, дзелень, дзень...
І проснувся день.
УКЛАДАЧ - ДОНЬКА СВІТЛАНА СТАНІСЛАВІВНА БЄЛЯЄВА


Рецензии