Гербарий года украинские стихи для детей

Станіслав Буряченко

ГЕРБАРІЙ РОКУ

Чудовий гербарій у доні.
Райдуги кольори всі
Жевріють: сині, червоні,
Жовті, зелені та білі
Фарби пір року ожилі
В чистій завмерлій красі.

Хочу і я свій дарунок
В цю різнобарвність
Додати:
Природи живої малюнок
Нехитрим віршем
Написати.
 
УКЛАДАЧ - ДОНЬКА АВТОРА СВІТЛАНА СТАНІСЛАВІВНА БЄЛЯЄВА


Рецензии