Плыви, куда хочешь... шуточные стихи на украинском

Станіслав Буряченко

ПЛИВИ, КУДИ ХОЧЕШ...

Того вечора Мартин
Добряче набрався,
А щоб жінка не чіплялась,
Майструвати взявся.

До ночов прибив трубу він,
Начепив колеса.
- Оцим, - каже, - пароплавом
Попливу в Одесу.

Жінка йому співчуває:
- А як жебез річки?
зачекай, ось я додам ще
Хоч трохи водички.

Бере відро й обливає
Мужа з головою:
- Тепер пливи, куди хочеш...
В хату ж ні ногою!

1972 р.
УКЛАДАЧ - ДОНЬКА СВІТЛАНА СТАНІСЛАВІВНА БЄЛЯЄВА


Рецензии