Не туда садится... шутка в стихах на украинском

Станіслав Буряченко

НЕ ТУДИ СІДАЄ...

Щовечора тітка Ганна
Біжить до контори:
Порятуйте, люди добрі!
Знов з Іваном горе.
Знов хвороба якась люта
Затьмарила очі.
Замість столу - до корита
Все сідати хоче;
Всю худобу порозгонив,
Кури повтікали...
- То все, тітко, -
З самогону,
Що ви готували.
-----------------------------------------------------------
УКЛАДАЧ - ДОНЬКА АВТОРА СВІТЛАНА СТАНІСЛАВІВНА БЄЛЯЄВА


Рецензии