Онисько и кум шутка на украинском

Станіслав Буряченко

ОНИСЬКО Й КУМ

      жарт

В підпилого Ониська
кум питає:
- Чи хата твоя близько?
Вже сил немає
тебе вести.
Та ще ж і слизько.
(Кум теж добряче
десь хильнув,
бо ледве ноги
й сам тягнув).
Онисько суне мовчки.
Та трапився під ноги
якийсь стовпчик.
Спіткнувсь Онисько
І...упав.
Та так хропіти став,
неначе у постелі своїй
спав.
Кум подививсь,
потилицю почухав:
- Ну, ти вже вдома...
Прощавай...
І далі геть потрюхав.

1972-97 р.р.
            ----------------------------------------------
УКЛАДАЧ - ДОНЬКА АВТОРА СВІТЛАНА СТАНІСЛАВІВНА БЄЛЯЄВА


Рецензии