Зарозом лому сатирическая миниатюра от украинца

Станіслав Буряченко

ЗАРОЗУМІЛОМУ

Ти зверхньо дивишся на всіх,
Вважаючи їх нижчими за себе.
Їх болі й горе - то для тебе сміх.
В думках сягаєш до самого неба.
...А може статись, що колись
Опинишся в пустелі злих нещасть.
Гукать даремно будеш:
"Друже, озовись!" -
Ніхто води і склянки не подасть.

1973 р.
 УКЛАДАЧ - ДОНЬКА АВТОРА СВІТЛАНА СТАНІСЛАВІВНА БЄЛЯЄВА


Рецензии