Чего на свете не бывает... сатира от украинца

Станіслав Буряченко

ЧОГО НА СВІТІ НЕ БУВАЄ...

Було це за царя Гороха.
Людей тоді жило ще трохи,
А свині дикими були.
Давно часи ті загули...
Людей сьогодні більше стало.
А свині здатні не лише на сало:
Подекуди і рилом і грудьми
Пробились в товариство між людьми.
Чого на світі не буває,
Коли людина свинству потурає.
Тоді воно в пошані теж.
А свинству годі шукать меж!
1972 р.

УКЛАДАЧ - ДОНЬКА АВТОРА СВІТЛАНА СТАНІСЛАВІВНА БЄЛЯЄВА


Рецензии