Солодкий спогад
А я думками лину до тебе.
І спогад той солодкий,найтепліший
В душі моїй ніколи не мине.
Коли гуляє дощ по криші,
Згадаються мені ті дні:
Тоді була в твоїх обіймах,
Аж до останньої зорі...
Свидетельство о публикации №112071306270
Евгений Кедров 14.07.2012 22:55 Заявить о нарушении