Ос нь золотава листя золотить
Вітер в гості кличе й дощик моросить.
І птахи летять вже в теплії краї,
І пустіють,звісно,всі сади й гаї.
Килим з листя стелить вже давно до ніг
І цей килим в місті і в селі проліг.
Під ногами шелест цього килимка
І в гості завітає скоро вже зима.
Килим різнобарвний простелитись зміг…
Та його притрусить зверху білий сніг.
Пропаде під снігом гарний килимок
Й від дощів дано він повністю промок.
02.10.2010
Свидетельство о публикации №112071303603