Наскельний лiтопис

Ще немов iз печери,
Де луна владний бас...
Хто ми? Люди? Химери?
Що нам голос? Що — глас?

Що опiсля там — сохи?
Зорелети?
                ...Менi —
Як не буде — епоху
Висiкать на стiнi.


Рецензии