Застигла музика палацiв...
Ампіру велич, шарм бароко,
Натхнення думки, подвиг праці
Чарує око.
Спорудами глухі століття
Із давнини доносять диво.
Не сплять, а як дерева віттям
Бринять щасливо.
Бо їх голублять очі теплі...
Забронзовілі будівничі,
Напевно, теж од щастя терпнуть
У потойбіччі...
12.07.2012
Свидетельство о публикации №112071302651
Чарує око. ПРОСТО ЧУДОВИЙ ВІРШ!
Вера Кухарук 05.08.2012 14:49 Заявить о нарушении