Миниатюры на украинском очищение

ЭТИ СТИХИ БЫЛИ ОПУБЛИКОВАНЫ ТАКЖЕ НА САЙТЕ ОБЩЕСТВЕННОЙ ОРГАНИЗАЦИИ "КОЛООБІГ" (cатиричні мініатюри черкаських поетів  22-10-2011, 15:20)
   
ЗБІРНИК "ШРАПНЕЛЛЮ - ПО МІШЕНЯХ"
Сатиричні мініатюри

Станіслав Буряченко


ОЧИЩЕННЯ

Нема за що купити м'яса, сала.
Зате душа очищення дістала.
----------------------------------
................................
Шукаєм істину усе своє життя.
До самозабуття,-
Незриму голку у копиці сіна.
І все ж сліпими йдем у небуття.

26-28.10.97 р.
-------------------------------------
УКЛАДАЧ - СВІТЛАНА СТАНІСЛАВІВНА БЄЛЯЄВА


Рецензии